I-ammonia nitrogen monitor yezimboni eku-inthanethi iyithuluzi lokuqapha nokulawula ikhwalithi yamanzi eliku-inthanethi eline-microprocessor. Leli thuluzi lihlonyiswe ngezinhlobo ezahlukene zama-electrode e-ion futhi lisetshenziswa kabanzi ezitshalweni zamandla, amakhemikhali kaphethroli, ama-electronics ensimbi, ukumbiwa kwezimayini, ukwenza amaphepha, ubunjiniyela bokuvubela izinto eziphilayo, imithi, ukudla neziphuzo, ukwelashwa kwamanzi okuvikela imvelo, njll. Lihlala liqapha futhi lilawula amanani okuhlushwa kwama-ion ezixazululo zamanzi.
仪表特点:
● I-LCD umbala uketshezi ikristalu isibonisi
● Uhlakaniphile imenyu ukusebenza
● Okuningi imisebenzi yokulinganisa okuzenzakalelayo
● Umehluko isignali abalinganit imodi, esitebeleni futhi okuthembekile
● Ngesandla futhi okuzenzakalelayo izinga lokushisa isinxephezelo
● Okubili amasethi of ukudluliselwa ukulawula amaswishi
●Ngaphezulu umkhawulo, phansi umkhawulo, i-hysteresis inaniukulawula
● 4-20mA & I-RS485 okuningi umphumela izindlela
● Ibonisa i-ion ukugxilisa ingqondo, izinga lokushisa, ugesi, njll. ku- okufanayo isikhombikubona
● Ukuvikelwa kwephasiwedi kungahlelelwa ku- vimbela okungagunyaziweabasebenzi kusukela ukwenza amaphutha
ubuchwepheshe i-ical i-specificat i-ion
(1) Ububanzi bokulinganisa (ngokusekelwe kububanzi be-electrode):
Ukuhlushwa kwe-ion: 0.02 - 18000 mg/L (Inani le-pH yesisombululo: 4 - 10 pH);Izinga lokushisa: -10 - 150.0℃;
(2) Isixazululo: Ukuhlushwa: 0.01/0.1/1 mg/L;Izinga lokushisa: 0.1℃;
(3) Iphutha eliyisisekelo:
Ukugxila: ± 5 - 10% (ngokusekelwe kububanzi be-electrode);
Izinga lokushisa: ±0.3℃ ;
(4) Ukukhishwa kwamanje kweziteshi ezimbili: 0/4 – 20 mA (ukumelana nomthwalo < 750Ω); 20 – 4 mA (ukumelana nomthwalo < 750Ω);
(5) Umphumela wokuxhumana: RS485 MODBUS RTU;
(6) Amaqembu amabili okuxhumana okulawula ukudluliselwa: 3A 250VAC, 3A 30VDC;
(7) Ukunikezwa kukagesi (ongakukhetha):
85 – 265VAC ± 10%, 50 ± 1Hz, amandla ≤ 3W;
9 - 36VDC, amandla: ≤ 3W;
(8) Ubukhulu bangaphandle: 98 × 98 × 130 mm;
(9) Indlela yokufaka: uhlobo lwephaneli, uhlobo olufakwe odongeni; Usayizi wokuvula kwephaneli: 92.5 × 92.5 mm;
(10) Izinga lokuvikela: IP65;
(11) Isisindo sensimbi: 0.6 kg;
(12) Indawo yokusebenza kwezinsimbi: Izinga lokushisa lemvelo: -10 - 60℃; Umswakama ohlobene: kungabi ngaphezu kuka-90%; Akukho ukuphazamiseka okunamandla kwensimu yamagnetic ngaphandle kwensimu yamagnetic yoMhlaba.